Verwonderdingen

Op 27 november 2021 kwam mijn album Verwonderdingen uit! En ja, ook een fysieke cd. Waarom, zul je misschien denken, als het op Spotify staat kan iedereen er toch naar luisteren? Ja, dat klopt en doe dat ook vooral! Als er veel naar geluisterd wordt op Spotify genereer ik meer luisteraars èn uiteindelijk ook inkomsten.

Maar een cd, daarmee heb je echt iets in handen. Want muziek is iets vluchtigs. Het is al voorbij als je het gespeeld hebt. Leuk voor degene die erbij was. Die cd geeft mij de mogelijkheid iets van mezelf te laten zien, meer dan alleen de muziek. Ik heb de muziek bedacht, gespeeld en gezongen. De teksten geschreven, die kun je lezen in het boekje. En ik heb de vormgeving bedacht. Met de uitvoering ervan heb ik geweldige hulp gehad van Alex Verboven met de muziek en van Froukje Nauta met de vormgeving. Ik ben erg blij met het resultaat.

De cd zie ik dus als mijn kunstwerk en daar koop je een stukje van. En aangezien het voor mij een flinke investering is geweest, zou ik die 12 euro er wel voor over hebben als ik jou was. Dat is een koopje. Echt.

Verwonderdingen is vanaf 27 november bij mij te koop voor € 12,-: info@femkewesly.nl

Op 27 november was de cd presentatie vanwege corona zonder publiek. Maar hoera, er zijn livestreams! Daardoor was het te volgen via een livestream op mijn Youtube-kanaal. En op Instagram.