Femke de juf

Na een conservatoriumopleiding in Amsterdam en Arnhem, 20+ jaar les-ervaring en 50+ jaar levenservaring draag ik graag mijn kennis over op de volgende gebieden: zang, piano, stemgebruik, ademhaling, dwarsfluit, ukelele, liedjes schrijven, noten lezen, algemene muzikale kennis.

Tarieven 2024:

5 lessenkaart (les van 30 minuten) 117,70 euro

5 lessenkaart (les van 45 minuten) 168,50 euro

5 lessenkaart (les van 60 minuten) 224,70 euro

Onder de 21 jaar 10% korting

In Hintham heb ik nog plek op de dinsdag. Mail me voor de mogelijkheden: info@femkewesly.nl

Twee keer per jaar is er een leerlingen-uitvoering in Hintham.

Bij MusiCare in Vught geef ik les als muziekcoach op donderdag. Kijk op de website van MusiCare voor meer informatie.

Jolie heeft dit liedje helemaal zelf geschreven.
Leerlingen Nena (zang) & Nina (piano) hebben samen dit liedje gemaakt.