Femke de juf

Na een conservatoriumopleiding in Amsterdam en Arnhem, 20+ jaar les-ervaring en 50+ jaar levenservaring draag ik graag mijn kennis over op de volgende gebieden: zang, piano, stemgebruik, ademhaling, dwarsfluit, ukelele, liedjes schrijven, noten lezen, algemene muzikale kennis.

5 lessenkaart (les van 30 minuten) 110 euro*

5 lessenkaart (les van 45 minuten) 157,50 euro*

5 lessenkaart (les van 60 minuten) 210 euro*

Onder de 21 jaar 10% korting * in 2024 gaan de tarieven met 7% omhoog

In Hintham heb ik nog plek op de dinsdag. Mail me voor de mogelijkheden: info@femkewesly.nl

Twee keer per jaar is er een leerlingen-uitvoering in Hintham.

Bij MusiCare in Vught geef ik les als muziekcoach op donderdag. Kijk op de website van MusiCare voor meer informatie.

Jolie heeft dit liedje helemaal zelf geschreven.
Leerlingen Nena (zang) & Nina (piano) hebben samen dit liedje gemaakt.